Proceduri

Gaseste-ne pe Facebook

Proceduri Spinale

 • Hernia de disc cervicală și lombară

  Hernia de disc reprezinta o patologie des întalnita și afectează în special segmentul activ al populatiei . Hernia de disc apare la nivelul discurilor interverbrale (cel mai des la nivel lombar si cervical) prin exteriorizarea nucleului pulpos, prin aceasta efecuând compresie asupra structurilor nervoase adiacente. În funcție de locația la care apare hernia aceasta poate da dureri, amorțeli sau scaderea forței musculare la nivelul mâinilor sau piciarelor. În cadrul clinicii noastre ...

  detalii :.
 • Patologie tumorala spinală

  În cadrul clinicii noastre se tratează întreg spectrul de patologie tumorală ce apare la nivel spinal (tumori benigne si maligne extradurale, subdradurale extramedulare si intramedulare).

  Toate cazurile tratate în cadrul clinicii noastre sunt operate la microscopul operator folosind instrumentar și tehnici operatorii special adaptate microchirurgiei.

   

  Pentru informații suplimentare nu ezitați să luați legătura cu un membru din staff-ul clinicii.

  detalii :.
 • Alte patologii spinale tratate

  În cadrul clinicii noastre se tratează numeroase alte patologii spinale precum: meningocelul, mielomeningocelul, maduva atasată, stenoze de canal rahidian cervicale sau dorsale.

   

   

  Pentru informații suplimentare nu ezitați să luați legătura cu un membru al staff-ului clinicii.

  detalii :.